CARMΣMIX enconstanteduda


BARCELONA I EL NOU CARNET CIUTADÀ
27 Novembre 2008, 7:56 pm
Filed under: "barcelonautades", Experiencias

targeta-ciutadana

Avui m’he lliurat d’estar tancada al despatx i he anat, evidentment per qüestions de feina, a un seminari organitzat per la Diputació de Barcelona sobre última tecnologia i comunicació aplicada a la cultura.

A banda de riure molt amb anècdotes que qualsevol ponent utilitza com a recurs per “embutxacar-se” el públic que l’escolta, com els avantatges de tenir una novia boja per la tecnologia, una novia geek, el què potser més m’ha interessat ha estat el discurs dinàmic i clar del responsable de tota la comunicació de la ciutat de Barcelona, l’Enric Casas i la creació del CARNET CIUTADÀ

Que què serà això? Doncs en realitat un suport portàtil de comunicació. El ciutadà rebrà facilitats per accedir a la majoria dels serveis municipals en un sol xip, és a dir, podrà gaudir, i sentir-se’n orgullós, dels avantatges de ser ciutadà de Barcelona… Una bona estratègia de fidelització!!

Que com ho faran? Doncs aquesta targeta integrada permetrà poder pagar l’àrea verda, les multes, impostos, el bicing, accedir a piscines, biblioteques o a qualsevol servei amb gestió municipal…. Una comoditat extraordinària, tot en un sol carnet.    

Que quins avantatges tindrà l’administració? Molts, moltissims! Un, agilitzar un grapat de tràmits ferragosos i el més important: crearan una immensa base de dades que els permetrà saber els moviments del ciutadà, el seu consum municipal i així implementar els propis serveis ciutadans…. Genial, fantàstic!

Una idea extraordinària però renoi, camarades, quin sacrifici!, per a millorar la qualitat de vida del ciutadà, més control policial!  

La veritat, m’ho he passat molt be. Ha estat curt però intens. Un matí molt productiu.
Ho he de confessar…. m’encanta la comunicació!

Anuncis

1 comentari so far
Deixa un comentari

una novia geek?. Jo també vull una.
petons.

Comentari per carles
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: