CARMΣMIX enconstanteduda


ESTEM PARLANT DE BICING??
19 Juny 2008, 8:05 pm
Filed under: "barcelonautades", Reflexiones en voz alta

Avui, mentre tornava a casa en la moto, he vist una maniobra espectacular d’un usuari de Bicing… no comment!
Reflexionant la resta del camí, he pensat que no entenc com als gestors municipals no se’ls acut enviar, junt amb el carnet d’usuari bicing, un manual d’ús de bicicleta!
Ara, llegint el diari, veig que l’Ajuntament de Barcelona ha demanat una auditoria externa per valorar la deficiència del servei…. Senyors, deixem-nos de tonteries i analitzem si és correcte, en una ciutat com la nostra plena de tràfic, oferir bicis urbanes sense miralls retrovisors ni obligant l’usuari a fer ús del casc…  Aquest transport és el més fràgil – en relació a la passada campanya municipal – dels què circulen pels carrers…. Si a les motos se’ns obliga a dur casc i mirallets, a tenir els llums de posició sempre oberts, etc… No és just també que ho facin les bicis? Ja m’agradaria a mi que fossim com Amsterdam, però no és així… Deixem-nos de revisar el poc personal tècnic de Bicing que fa el què pot i anem a oferir un servei de qualitat de base! Ah… i ja que estem… obligueu les matrícules grogues a tenir uns coneixements mínims de circulació, si us plau!

Anuncis

3 comentaris so far
Deixa un comentari

Més motos, més bicis, més transport públic, menys cotxes. Motos pel carril bus, bicis per les voreres i cotxes als parking de les rodalies,

Comentari per Sam Eidan

No al cotxe privat a les ciutats!

Comentari per José Luis

Si que existe el manual adjunto con la targeta, si que existen normativas “recomendadas” de uso de casco, y obligaciones por parte de Bicing de mantener el estado de las luces, y bicicletas en perfectas condiciones, de ahí la auditoría… por que se ve que no hay bastantes recursos para dar cobertura a las necesidades de mantenimiento ni de asistencia al usuario.
Lo del espejo es buena idea, dentro de muy poco creo que se tipificará todo en cuanto al uso de bicicletas urbanas, de momento multas hay.

Comentari per Francisca
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s%d bloggers like this: